25
Nisan
2024
Perşembe
BİLECİK

Zehir tacirlerine operasyon

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Edinilen bilgilere göre, Söğüt ilçesinde yapılan operasyonda, zehir tacirlerinin araçlarında ve ikametlerinde yapılan arama sonucunda, 76,10 gram ağırlığında toz esrar, 4,75 gram ağırlığında kubar esrar, 0,60 gram ağırlığındaki kenevir bitkisi tohumu, içime hazır vaziyette 0,80 gram ağırlığında bir dal esrarlı sigara ve 7 adet Bong diye tabir edilen uyuşturucu madde içmek için kullanılan pet şişe ele geçirildi.

Operasyonda, B.O.(20), İ.O.(25), B.Ü.(18) ve P.B. (27) isimli şahıslar yakalanarak haklarında "Uyuşturucu Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edildiler.

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edeceğini belirterek "Uyuşturucu ile alınan her duyumun polisle paylaşılması gerekmektedir. Uyuşturucu tacirlerin gençlerimizi batağa çekmemesi için mücadelemiz her zaman sürecektir" diye belirtti. 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2013 Çarşamba 19:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?