2
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

Pazaryeri Yüksekokulu'na yeni bina

Bilecik'in Pazaryeri İlçesi'nde bulunan ve yapımına yaklaşık 6-7 yıl önce başlanan Dumlupınar Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası tamamlandı. Yeni okul binasının tamamlanması ve yakın zamanda eğitime başlanacağı haberi, öğrenciler arasında sevinçle karşılandı.

Yeni okul binasının eğitime hazır olduğu, fakat henüz müteahhit firma tarafından teslim edilmeyi beklendiği öğrenildi. Yeni bina hakkında bilgi veren yetkililer, "Yaklaşık 550 öğrencimizin bulunduğu yüksek okulumuz, bu sene 12. eğitim öğretim yılına başladı. Uzun yıllar yapımıyla uğraştığımız yeni binamız nihayet tamamlandı.

Önümüzdeki günlerde müteahhit tarafından teslim edilmesini bekliyoruz. Şu anda okulumuzda 3 ana bölümümüz var. Bunlar Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Tekstil ve Muhasebe. Tekstil bölümümüz ikinci sınıfta dokuma ve terbiye olarak ikiye ayrılıyor. Yeni binamıza geçtiğimizde yeni bölümler de açmayı planlıyoruz. Okulumuzda kadrolu 13 öğretim görevlimiz var.

Bu sayı dışarıdan gelen öğretmenlerimizle 18'i buluyor. Binamızın tüm hazırlıkları tamamladı. Şu an okulumuzun çevre düzenlemesi yapılıyor. Okulumuzun yapımında Belediye Başkanımız Hikmet Öztürk'ün emeği büyük" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 12:24:46
Güncelleme :20 Eylül 2005 Salı 12:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halime yetim IP: 85.108.212.xxx Tarih : 29.12.2007 12:43:13

bu ek binanın olması ilçemiz bakımından çok iyi oldu bende pazaryerli olarak gurur duydum başarılarınızın dewamı dilerim.......