1
Mayıs
2024
Çarşamba
BOZÜYÜK - BİLECİK
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Grand Çalı Hotel

Bilecik ili Bozüyük ilçesinde 4 yıldız alarak kalitesini ve tecrübesini ispatlamış olan Grand Çalı otel, siz değerli müsterilerimize hizmet etmekten onur duyar.
25 yıllık tecrübemizle siz değerli müşterilerimize seçkin personelimizle kaliteli hizmeti sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Odalarımız: Günün yorgunluğunu özenle dekore edilmiş konforlu odalarmızda atabilirsiniz. Dinlendirici atmosfere hazır olun
Restaurant: Sıcak yada soğuk içeceklerle , türk mutfağının leziz örneklerini ve ızgara çeşitlerini alacarte restaurantımızda tadabilirsiniz. 
Günün yorgunluğunu, özenle dekore edilmiş konforlu odalarımızda atabilirsiniz. Odalarımız şehir, bahçe ya da havuz manzarasına hakim olup, odalarımızda telefon , internet bağlantısı, t.v. uydu kanalı, minibar, saç kurutma makinesi mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Kasımpaşa mah Stad Cd. No:16 Bozüyük - Bilecik
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 228 314 89 30
Faks :+90 228 314 89 08
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.