18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZÜYÜK - BİLECİK

AKP'li vekilden Berberoğlu'na ziyaret

BOZÜYÜK'TE ÖZLENEN TABLO

AK Parti Bilecik milletvekili Fahrettin Poyraz, MHP'li Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nu ziyaret ederek dostluk ve iş birliği mesajı verdi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bozüyük'ü 19 oyla kaybeden AK Parti ile MHP arasında sert ve soğuk rüzgarlar esiyordu. Ayrıca son günlerde polemik konusu olan Bozüyük-Mekece otoyolunun açılışında yaşanan protokol kriziyle de tırmanan gerginliğin bu sıcak ve samimi buluşmayla yerini dostluk havasına bırakması Bozüyüklüleri sevindirdi. MHP'li Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı buluşmaya AK Parti Bilecik milletvekili Fahrettin Poyraz ile iki partinin il genel ve belediye meclisi üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.

Basına açık olarak yapılan toplantıda, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, aradaki yanlış anlaşılmaların düzeltilmesi için karşılıklı konuşmanın önemine işaret ederek, "Bozüyük için yapılabilecek ne varsa her şeyi yapmaya hazırız. Sayın vekilimizle kol kola girip Bozüyük için neler yapabileceksek yapmaya hazırız" dedi.

Milletvekili Poyraz da, "Bundan sonra el birliğiyle Bozüyük'ümüzün ihtiyacı olan ne varsa bunları oturup konuşalım. Herkes üzerine düşeni yapma noktasında sorumluluk üstlenmekten kaçınmasın. Yanlış anlaşılmalar bazen olabilir. Her konuda mutlaka mutabık kalmam zaten mümkün değil. Neticede iki farklı gruptan bahsediyoruz. Ama mümkün olduğu kadar diyalog kanallarını açık tutabilirsek, konuşursak, Bozüyük'ün yararına mutabık kaldığımız konular olur. Bu meselelerin halli noktasında hızlı şekilde yol alma imkanı olur diye ümit ediyorum. Ben burada tekrar ev sahipliğinden dolayı sayın başkanıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Poyraz, Bozüyük için önem arz eden yeni üniversitenin kurulması, organize sanayi bölgesi, Toprak fabrikalarında mağdur olan işçiler için yapılanlar ve TMSF ile gelinen son nokta hakkında bilgi verdi.

BOZÜYÜK'TE ÖZLENEN TABLO
BOZÜYÜK'TE ÖZLENEN TABLO
BOZÜYÜK'TE ÖZLENEN TABLO
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 17:51:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 20:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?