18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZÜYÜK - BİLECİK

Başkandan pazar yeri sözü

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, ilçenin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için uygulamaya geçirecekleri kapalı pazar yeri projesi hakkında esnafa bilgi verdi.

Berberoğlu, Belediye Düğün Salonu’nda yapılan toplantıda esnafın dertlerini dinledi. Berberoğlu, esnaftan kapalı pazar yeri projesi hakkında görüş alış verişinde de bulunurken, "Modern şehirlerde pazarlar artık sokaklara değil toplu olarak kapalı pazar yerlerine taşındı. Bozüyük’te yaklaşık 15 - 20 bin metrekaresi kapalı alanı, 5 bin metrekare açık otopark alanı olan, 750 - bin esnafa hizmet verebilecek bir kapalı pazar yeri kurmayı planlıyoruz. Bozüyük’e yatırım yaparken yalnız bu günü değil, 20 yıl sonrasını da planlıyoruz" dedi.

Berberoğlu, kapalı pazar yerinin nasıl olması gerektiği konusunda gerekli araştırmaları yaptıklarını anlatırken, "Amacımız burayı kullanacak sizler olduğunuz için sizlerinde görüşlerinizi almak, bu suretle daha iyi, daha modern ve daha kullanışlı bir pazaryeri kurmak. Pazar yeri bütün bölgeye hitap edecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 16:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?