18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZÜYÜK - BİLECİK

Belediye bayramda iş başında

BELEDİYE BAYRAMDA İŞ BAŞINDA

Bozüyük Belediyesi kurban bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Belediye, vatandaşların kurban bayramını huzur ve güven içinde idrak etmesi için bir dizi tedbir alırken, arefe günü kabir ziyaretinde bulunmak üzere mezarlığa gidecek vatandaşlar için de ücretsiz otobüs seferleri düzenledi.

Alışveriş merkezlerinde zabıta denetimleri yoğunlaştırılırken, kurban kesim yerlerinin haricinde kesim yapılmasına müsaade edilmeyecek. Bayram boyunca belediye birimlerinde nöbetçi ekipler bulunduracak. Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Belediye Tabipliği ile Mezarlıklar Müdürlüğü tam kadro çalışırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü de görevinin başında olacak.

Belediye yetkilileri, vatandaşların ihtiyaç duydukları anda 110 hattından ve 3146700 numaralı telefondan rahatlıkla belediyeye ulaşabileceklerini bildirdi.

Eski Toprakbank’ın önünden hareket eden otobüsler, 10:00 ile 18:00 saatleri arasında gün boyu çarşı ile mezarlık arasında ücretsiz olarak hizmet verecek. Diğer yandan yine arife günü mezarlığa kabir ziyaretine gelen ve belediye mezbahasına gelen vatandaşlara kahve dağıtılırken, mezarlık içinde Kur’an-ı Kerim okunacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 11:42:02
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 11:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?