18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZÜYÜK - BİLECİK

CHP'den Cumhuriyet resepsiyonu

İNCE BOZÜYÜK'TE CUMHURİYET RESEPSİYONUNA KATILDI

CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova milletvekili Muharrem İnce, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde partisi tarafından düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonunda yaptığı konuşmada, "Ben bütün resepsiyonlara giderim ancak 'Recep'siyonlara gitmem" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün verdiği Cumhuriyet resepsiyonuna katılmayan İnce, Bozüyük'te bir otelde partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen baloya iştirak etti. İnce, "Ben resepsiyonlara gitmem demedim ki. Ben bütün resepsiyonlara giderim ama 'Recep'siyonlara gitmem'' diye konuştu.

İnce sözlerini şöyle sürdürdü: "Son HSYK ve rektör atamalarına bakın. İki oy alanların rektör yapıldığı bir ülkede, hemşehrilerinden oluşturulmuş bir HSYK'nın olduğu bir ülkede, yeteneğin, liyakatın geri plana atıldığı, sadece bizden mi değil mi diye atamaları yapan, herkesin cumhurbaşkanı olamayan Gül'ün resepsiyonuna gitmem. Bu kadar. Bugün, kamyoncunun oğlu milletvekili Muharrem İnce, kayıkçının oğlu Başbakan Recep Erdoğan, tornacının oğlu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül. İşte bu Cumhuriyet projesinin

ürünüdür, fırsat eşitliğinin ürünüdür. Cumhuriyet'i yıkmak isteyenlere bile bu Cumhuriyet; milletvekilliği, bakanlık, başbakanlık, hatta cumhurbaşkanlığı yolu, şansını vermiştir. Fırsat eşitliğinin bundan daha önemli bir göstergesi yoktur."

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 14:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?