25
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZÜYÜK - BİLECİK

Emekli astsubay intihar etti

EMEKLİ ASTSUBAY BEYLİK SİLAHIYLA İNTİHAR ETTİ

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen emekli bir astsubay, oğluyla helalleştikten sonra beylik silahı ile intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilkent Mahallesi Şehit Vahit Elmas Caddesi Çınar Apartmanı D Blok'ta oturan emekli astsubay Mustafa Gürel (68), beylik silahı ile intihar etti. 3 kurşundan birinin şahsın boynuna isabet ettiği, diğer 2 kurşunun ise duvara saplandığı belirtildi.

Gece 20.00 sularında intihar ettiği öğrenilen Gürel, önce Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde Ankara'da görev yapan oğlunu arayarak helalleşti. Oğlu ise görüşmenin hemen ardından babasının komşularını arayıp yardım istedi. Komşuları Gürel'e ulaşamayınca polise haber verdi. Olay yerine gelip dairenin kapısını çilingir vasıtasıyla açan polisler, evde Gürel'in cesediyle karşılaştı.

Aynı apartmanda oturan bir vatandaş ise, "Biz patlama sesi duyduk fakat havai fişek sandık, böyle bir durum yaşanacağını düşünemedik" dedi.

Gürel'in 4 yıl önce eşini kaybettiği için bunalıma girdiği ve bu sebeple intihar ettiği iddia ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 11:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?