19
Mayıs
2024
Pazar
BOZÜYÜK - BİLECİK

TOKİ'den 2. etap konutlar

BOZÜYÜK'E TOKİ'DEN 2. ETAP KONUTLAR

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Bozüyük'te yaptırılacak olan 2. etap toplu konutların ön müracaat formları bugünden itibaren belediye giriş katında bulunan Ak Masa'da oluşturulan önkayıt bürosunda alınmaya başlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, gelen vatandaşlara TOKİ'nin Bozüyük'te yapmayı planladığı binaların muhtemel yerlerini bizzat harita üzerinde göstererek, vatandaşların daha net bilgi sahibi olmasını sağlarken, diğer yandan da ön müracaat formlarının doldurulması konusunda vatandaşları bilgilendirdi. “Aldığımız müracaatları TOKİ'ye vereceğiz, biz sadece aracı durumundayız. Başvuru yapacak olan hemşerilerimizin son günü beklemeden bir an önce formlarını alarak doldurup müracaat etmelerini istiyoruz. Zira son güne kalındığında oluşacak yoğunluktan dolayı başvurularda aksaklık olmasını istemiyoruz. Hemşerilerimizin başvurularda mağdur olmamaları için gerekli özeni göstermekteyiz” dedi.

Müracaatların ilk günü olan 7 Haziran tarihinde sabah Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan anonsların ertesinde, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Ak Masa'da uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar özellikle alt gelir grubuna hitap edecek konutlara yoğun ilgi gösterdi. Konutlar için son başvuru gününün 30 Haziran 2011 Perşembe günü olduğu öğrenildi.

BOZÜYÜK'E TOKİ'DEN 2. ETAP KONUTLAR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2011 Salı 18:38:01
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 18:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?