23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Zafer haftası için pilav günü yapıldı

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 30 Ağustos Zafer Haftası dolayısıyla pilav günü tertiplendi. Türbin mesire yerinde yapılan şenlik büyük ilgi gördü. Şehitlerimizin ruhuna okunan Kur'an-ı Kerim ile başlayan pilav gününe Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem ile çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

Gayelerinin birlik ve beraberlik içerisinde olmak ve moralleri yüksek tutmak olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Nizam, "Birlik beraberlik içerisinde yaşayan Türk milletini, Türk-Kürt ayrımcılığına doğru sürükleyenlerin hesabı tutmayacaktır. Ülkemizi ve milletimizi bölme gayreti içerisinde olanlar şunu unutmasın ki, milletçe böyle durumlarda tek yumruk, tek yürek olabilen bir yapıya sahibiz. Tarihimiz bunun örnekleriyle doludur" dedi.

Belediye Başkanı Berberoğlu da, insanların birbirlerini sevmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Biz birbirimizi sevmeyi başarabilirsek, inanın Bozüyük'ün önünde, Bilecik'in önünde ve hatta Türkiye'nin önünde kimse duramaz. Biz birbirimizi sevmeye, birbirimizle kucaklaşmaya bir başlayalım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın sayılı devletleri, lider devletleri arasında olacaktır" diye konuştu.
Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı şenlikte herkese pilav ve ayrandan ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2005 Pazartesi 16:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ülkücü-coprighT IP: 85.99.48.xxx Tarih : 5.09.2005 00:18:14
Allah Nicelerine Ermeye Nasip etsin... Allah Kabul Etsin... YSN