25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEMLİK - BURSA

3. Lig hayali suya düştü

GEMLİK BELEDİYESPOR'UN ÜÇÜNCÜ LİG HAYALİ SUYA DÜŞTÜ

Büyük Erkekler Bölgesel Liginde üçün lig hesapları yapan Gemlik Belediyespor Voleybol Takımı son maçında Susurlukspor’a 3-1 yenildi.

Gemlik Kapalı Spor Salonunda oynanan maçın ilk setini önde bitiren Belediyespor, diğer setlerde başarılı olamayınca maçı 3-1 kaybederek terfilere gitme şansını kaybetti. Bursa bölgesinden başhakem Cemal Yurtsever’in yönettiği maçın yardımcı hakemliğini ise Ramazan Böcük yaparken, masa hakemliklerini Sedat Aydın, İbrahim Aktay, çizgi hakemliklerini de Gülsen Ünal ile Çetin Çelik yaptı.

Ev sahibi Gemlik Belediyespor’un Mustafa, Barış, Oğuz, Mehmet, Metin ve Suat’la başladığı maça konuk ekip Susurlukspor Engin, Erce, Sertan, Akın, Osman ve Ertuğ’la başladı.

İlk sette başarılı olan Gemlik Belediyespor, bu seti 25-21 aldı. İkinci sette oyundan düşen Belediyespor seti 25-17 kaybetti. Üçüncü sette oyuna ortak olan Belediyespor takımı üst üste yaptığı hatalarla bu seti de 25-22 kaybetti. Maçın son setinde tamamen oyundan düşen Gemlik Belediyespor takımı bu seti 25-10 kaybederek, üçüncü lig terfi maçlarına katılma şansını kaybetti.

GEMLİK BELEDİYESPOR'UN ÜÇÜNCÜ LİG HAYALİ SUYA DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 12:27:04
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 12:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?