25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEMLİK - BURSA

AKP'den mahalle ziyaretleri

AK PARTİ'DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Oktay Kahveci, mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlere devam ediyor.

Gemlik’in en kalabalık ve en yeni mahallelerinden Cumhuriyet Mahallesi'ne giden AK Partililer, Muhtar Mehdi Ağrı’dan mahallenin meseleleri hakkında bilgi aldı. Ağrı, belediye meclis üyeleri ve mahalle temsilcilerinin de katıldığı ziyarette, yaz aylarında işlek olan Kumla yoluna hız kesici bariyerler konulmasını istedi. Ağrı, en son belediye başkanı iken Nurettin Avcı zamanında yapılan yolun bakım görmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca hastane kavşağında kazalar olduğunu söyleyen Ağrı, trafik lambaları ile bunun önlenebileceğini ifade etti. En büyük eksiklerden birinin çocuklara ve gençlere yönelik park sıkıntısını ve spor sahaları eksikliği olduğunu bildiren mahalle muhtarı, bu konuda AK Parti'den destek istedi.

Kendisinin de Cumhuriyet Mahallesi'nde oturduğunu ve sıkıntıları iyi bildiğini söyleyen İlçe Başkanı Oktay Kahveci, "Artık burasının gelişmesi lazım. Cumhuriyet Mahallesi'nde yıllardır bir bankamatik yok. Hala daha erkek berberi, kahvehane, manav ve kasay yok. İnsanlar sürekli Gemlik merkeze gitme ihtiyacı hissediyor" diye konuştu.

Kahveci, Büyükşehir Belediyesi'nin kapalı durak ihtiyaçlarını karşıladığını, önümüzdeki günlerde tekrar durak verilebileceğini, sinyalizasyon ve yolların bakımıyla ilgili Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi'ne konuyu aktaracaklarını söyledi. Yeni düzenlemeyle hastaneye otobüs konulduğunu, ayrıca Manastıra direk hat başlatıldığını söyleyen Kahveci, diğer konuların da takipçisi olacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 11:16:00
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 14:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?