27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEMLİK - BURSA

Altepe'den Gemlik'e hizmet sözü

BÜYÜKŞEHİR'DEN GEMLİK'E HİZMET SÖZÜ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik'i ziyaret ederek yaşanan sıkıntıların çözümü için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Gemlik Belediyesi'ni ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler'i makamında ziyaret eden Altepe, önce ilçenin sıkıntılarını dinledi ardından da projelerini açıkladı. Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, ilçenin en büyük sorunları arasında yere alan çöp depolama tesisi olduğunu belirtirken sıkıntının çözülmesi için Başkan Altepe'den destek istedi. Başkan Güler, ilçede ulaşım konusunda da ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Gemlik'in hakettiği hizmetleri alacağını belirterek, "Gemlik bizim için çok önemli. Gemlik'in gelişmesi ve yaşanabilir çağdaş bir yer olabilmesi içinde çalışacağız. Gemlik'in yıllardır çözülemeyen sorunlarını birlikte çözeceğiz" diye konuştu.

Başkan Altepe Gemlik'in sorunları başında gelen Karsak ve Çarşı derelerinin ıslahı ve çevre düzenleme çalışmalarının da başladığını ifade ederek, "Gemlik'te Büyükşehir Belediyesi'nin olduğunu da hissettireceğiz. Gemlik'i de, Bursa'yı da istenilen seviyeye getirmek istiyoruz. Bursa halkının ayağı Mudanya'ya alışık. Neden Gemlik'e de gelmelerini istiyorum. Gemlik'in değişmesi gerekiyor. Gemlik'e geldiğimde boğaz manzaralı yer olarak görüyorum. Ulaşım konusunda da yaşanan sıkıntıları çözeceğiz. Gemlik hakettiği hizmetleri alacak" diye kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 10:27:02
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 10:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk a IP: 78.186.251.xxx Tarih : 16.11.2009 16:56:23

sayın altepe inşallah sözünde dururda  bursa gemlik otobüslerinde alternatifi olan ve ucuz yolculuklar yaparız otobüs işletmesi istedikleri zamanda kalkıyor 2  3 dakika çalmaları her seferelerinde mevcut dikkate  alınırsa seviniriz