19
Mayıs
2024
Pazar
GEMLİK - BURSA

Arkadaşını bıçaklayan balıkçı yakalandı

Önceki gece birlikte balığa çıktıkları arkadaşı Yiğit Bekçe (27) tarafından sabaha karşı Balıkpazarı Sinema Sokak’ta bıçaklanarak yaralanan Emrah Çelik’in (28) ifadesini alan polis, olayın alacak-verecek meselesinden çıktığını öğrendi.

Balığa çıkarken 20 milyon lira masraf yaptığını öne süren Bekçe’nin, av dönüşü arkadaşı Çelik’ten bu parayı istediği, ancak alamayınca çıkan kavga sonucu arkadaşını bacağından kamayla bıçakladığı tespit edildi.


Çelik’i bıçakladıktan sonra cebinde 60 milyon lirayı alarak kayıplara karışan Bekçe, bu olaydan yaklaşık 24 saat sonra, daha önce çaldığı pompalı tüfekle Nebahat Yaşar isimli bir kadının evine zorla girmek isterken kıskıvrak yakalandı. Bekçe, adam yaralama, gasp, hırsızlık ve haneye tecavüz suçlamalarıyla çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Arkadaşı tarafından bıçaklanan Emrah Çelik’in tedavisinin Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra taburcu edildiği belirtilirken, zanlı Yiğit Bekçe’nin adam yaralama suçundan yattığı cezaevinden 15 gün önce tahliye olduğu öğrenildi

iha-bursa
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2004 Pazartesi 15:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Kaya IP: 85.104.223.xxx Tarih : 25.10.2006 22:24:43
50 gün sonra ilgililer "Tutuksuz Yargılamanın" ne demek olduğunu anlamış olmalılar. Eğer o suç makinası tutuklanmış olsaydı bugün 8 insan yaşıyor olacaktı. Ama ne gam... Hakimler sağolsun