17
Mayıs
2024
Cuma
GEMLİK - BURSA

Ayakkabı boyacısının hazin sonu

Gemlik İlçesi’nde dilsiz olduğu öğrenilen bir ayakkabı boyacısı bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı olaydan 2 saat sonra suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece 20.00 sıralarında Pazar Caddesi Genç Ağa odun deposu arkasında meydana geldi.

Ayakkabı boyacılığı yaptığı öğrenilen ve Salı günleri de halk pazarında esnafa yardım ederek yevmiye alan dilsiz İsmail Kanik (67) göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

Yaralı halde yaklaşık 50 metre yürüyerek vatandaşlara ulaşmaya çalışan yaşlı adamı görenler, 112 ambulans ve 155 polis imdat telefonlarına bilgi verdiler.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tüm müdahalelere rağmen Kanik’i kurtaramadılar. İsmail Kanik kan kaybı nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, olay mahallinde incelemelerde bulunarak şahitlerin bilgisine başvurdu.

Cinayetin işlendiği bölgede ekipler delil çalışması yaparken, Gemlik Cumhuriyet Savcısı da cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Öte yandan polis ekipleri gece geç saatlerde cinayet zanlısı olarak hırsızlıktan sabıkalı Sedat A.’yı (23) ve olaya karıştığı iddia edilen Yusuf S.’yi gözaltına aldı.

Cinayet zanlısı olarak yakalanan Sedat A.’nın üzerinde cinayette kullanıldığı öğrenilen bıçak da bulundu.

Bu arada cinayet işlendiği bölgede bulunan vatandaşlar, 112 acil ekibinden şikayetçi oldular. Vatandaşlar, 112 ambulansına haber verdikten yaklaşık 20 dakika sonra ambulansın olay yerine geldiğini söylediler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Gemlik
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 11:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?