19
Mayıs
2024
Pazar
GEMLİK - BURSA

Başkan'dan voleybol şov

Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen Epirden Plaj Voleybolu Turnuvası'nda Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, kardeşiyle birlikte çıktığı maçta Moldovalı kardeşleri 20-22 mağlup etmeyi başardı.

Kumla Mahallesi'ndeki plajda gerçekleştirilen turnuva maçlarının ardından Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler ile CHP İlçe Başkanı Cem Güler, sahaya çıktı.

Moldoalı kardeşler, Olga ve Tattihia ile bir süre sohbet eden Güler kardeşler, misafir takıma başarı dileklerinde bulundu. Karşılaşmadan önce Moldovalı kardeşlere çiçek hediye eden Başkan Güler ardından maç öncesi ısınma hareketleri yaptı. Karşılaşma öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Güler, turnuvaya renk kamtak için böyle bir maç yaptıklarını belirterek, "Dostluk kazansın. Biz sadece renk katmak için geldik. Ama kazanmak için de var gücümüzle göstereceğiz. Potansiyelimizi hiç bilmiyorum. Bireysel olarak iyi değil takım olmak önemli. Belediye yönetiminde de böyle. İlk defa kardeşimle plaj voleybolu yapacaz" dedi.

CHP İlçe Başkanı Cem Güler ise fikrin abisinden geldiğini söyledi. Antrenör Hasan Nuri Epirden tarafından yönetilen maçın başlama düdüğünden sonra iki tarafta kıyasıya yarıştı. Yaklaşık 45 dakika süren maçtaki performansıyla karşılaşmayı izlemeye gelen vatandaşların alkışını alan Güler kardeşler, maçtan 20-22 galip ayrılmasını bildi. Maçın ardından iki taraf da birbirini tebrik ederken, Başkan Güler, vatandaşlarlar bir süre sohbet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 13:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?