23
Mayıs
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

Bıçaklayanları kovalarken öldü

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde bir kişi, kendisini bıçaklayıp kaçan gençleri sokak sokak kovalarken kan kaybından hayatını kaybetti.

Eşref Dinçer Mahallesi Çatal Sokağı üzerinde meydana gelen olayda, Ayhan Deveci (35), iş çıkışı evine gittiği sırada, kimliği belirsiz bir grup gençle kavga etmeye başladı. Çıkan kavga sırasında 4 yerinden bıçaklanan Deveci ağır yaralandı.

Şahıslar Deveci’yi yaraladıktan sonra, üzerinde bulunan kimliğini de alıp kaçtı. Kanlar içinde kalan Deveci, kimliğini geri alabilmek için şahısları 800 metre kovaladı. Aşırı derecede kan kaybeden Deveci, uzun süren kovalamacanın ardından yere yığıldı.

Kendisini gören bir kişinin ihbarı üzerine 112 ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayhan Deveci kurtarılamadı.

Olaydan sonra harekete geçen polis, çeşitli yerlerde yaptıkları operasyonlarda, olaya karışan 5 genci gözaltına aldı. Gençlerin üzerinden Ayhan Deveci’ye ait kimlik ve 1’er adet bıçak çıktı.

Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Deveci’nin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 10:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?