23
Mayıs
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

Doktoru bıçakladılar

Gemlik'te, gençlere yeşil reçeteyle uyuşturucu hap yazdığı iddia edilen bir doktor bıçaklandı. Manastır bölgesindeki evine gitmekte olan Dahiliye Mütehassısı Dr. A.Ö., yolda tanımadığı kişiler tarafından bıçaklandığı iddiasıyla polise müracaat etti.

Ekipler, olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen S.D. (20) ve U.O.’yu (20) gözaltına aldı. Çeşitli suçlardan sabıkalı olan zanlılar, kendilerinin yıllardır adı geçen doktora para karşılığı yeşil reçeteyle alınan ve uyuşturucu özelliği bulunan ilaçlardan yazdırdıklarını iddia ederek, "Son bir yıldır bu durumdan kurtulmak için çaba sarf ediyoruz. Yolda yürürken Dr. A.Ö. ile karşılaştık ve kendisinin bu ilaçlarla gençliği zehirlediğini söyledik. Bizi yanından kovmak istedi, bu sırada yanımızda bulunan bıçakla kendisini sağ bacağından bıçakladık" dediler.

Söz konusu ilaçların rapor gerektirmediği, ancak yüksek dozda ve alkol ile alındığı zaman kötü sonuçlar doğurduğu öğrenildi. Bacağından bıçaklanan doktorun 5 günlük rapor aldığı belirtilirken, emniyette işlemleri tamamlanan S.D. (20) ve U.O. (20) adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 15:04:31
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 15:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?