19
Mayıs
2024
Pazar
GEMLİK - BURSA

Elazığlılar'a yeni başkan

ELAZIĞLILAR DERNEĞİ'NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Gemlik Elazığlılar Derneği'nin yeni başkanı Ercan Gökalp oldu.

Dernek lokalinde yapılan olağanüstü kongreye tek liste giren Ercan Gökalp, üyelerin desteği ile başkanlığa seçildi. 2002 yılında kurulan ve 180 üyesi bulunan Elazığlılar Derneği'nin kongresine Bursa Elazığlılar Derneği Başkanı İbrahim Karaçin ve çok sayıda üye katıldı.

İbrahim Karaçin, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin öneminden bahsetti. Eski Dernek Başkanı Mehmet Ali Yücel ise, seçilecek yönetime her türlü desteğin verilmesi gerektiğini söyledi.

Derneğin yeni başkanı olan Ercan Gökalp, kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkür ederek, "Esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, her kesimden insanımızın görüş ve desteğini almaya gayret göstereceğiz. Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşları ile diyalog içinde olacağız. Her siyasi partiye eşit mesafede olacağız" dedi.

Ercan Gökalp başkanlığındaki yeni yönetimde Habibe Taymaz, Alaattin Keven, İrfan Çakırcı, Suat Kurtlu, İlyaz Tunç, Ahmet Kurnaz yer alırken, denetim kuruluna Nevzat Kırat, Suat Çoban, Ahmet Dündar seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 11:23:03
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 14:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?