28
Mayıs
2024
Salı
GEMLİK - BURSA

Gemlik' lilerin haklı öfkesi

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, sık sık kazaların yaşandığı çevre yolu odun depoları kavşağında meydana gelen yeni bir kaza öfkeli kalabalığı sokağa döktü.
Plakası tespit edilemeyen bir otomobilin küçük bir çocuğa çarptığı ve hafif yaralanmanın meydana geldiği olay sonrası bölgede bulunan vatandaşlar yolu trafiğe kapatarak yetkilileri göreve davet etti. Çevredeki vatandaşların çoluk çocuk, büyük küçük 500 civarındaki öfkeli kalabalık gerekli önlemler alınıncaya kadar yolu trafiğe açmayacaklarını belirtti. Kalabalıktan bir grup olay yerine gelen Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile görüşerek, sorunlarına çözüm istedi. Sık sık kazaların yaşandığı ve iki gün önce bir kişinin yaralandığı bölgedeki uyarı lambalarının çalışmadığını belirten kalabalık, bölgeye üst geçit veya sinyalizasyon sisteminin kurulmasını istedi. Kaymakam Mehmet Baygül ile görüştüğünü belirten Kurt, yolun devlet yolu statüsünde olduğunu ve kaymakamlığın konuyu kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. Öfkeli kalabalık, akşam saatlerinde Gemlik-Armutlu yolunu tekrar trafiğe açtı.
.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2006 Cuma 22:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacı bayrakdar IP: 88.229.53.xxx Tarih : 12.01.2007 11:16:05
selamünaleyküm yolu trafiğe kapatmanızdan çok memnun oldum keşke yapana kadar açmasaydınız inşallah yaparlar ve bizde kurtuluruz bizimde kardeşelrimiz buradad gidebilir ..............................