23
Mayıs
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

Gemlik'e yeni kordon

Gemlik'de, sahile yapılacak üçüncü dolgu projesi Meclis’ten geçti. Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında, Kayıkhane Bölgesi’nden Manastır Mevkii’ne, oradan da Küçük Kumla yolu üzerindeki Sınırtaş Sitesi’ne kadar olan üçüncü kademe sahil dolgu çalışmaları görüşüldü.

Belediye Başkanı Mehmet Turgut, bu bölgeye kordon vasfında 10 metresi gezi ve acil haller için araç yolu, 2 metre 50 santimetresi yeşil alan ve 2 metre 50 santimetresi de beton duvar olan kordon yapılacağını kaydederek, çalışmaların Ulaştırma Bakanlığı’nca, daha önceki kordon dolgularıyla beraber onaylanması için meclisten karar alınmasını istedi.

Yeni kordon projesi 3 DYP’li, 1 MHP’li, 1’de AK Partili Meclis üyesi tarafından reddedilmesine rağmen, oy çokluğuyla kabul edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 14:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ IP: 81.214.220.xxx Tarih : 6.04.2005 09:02:19
SAYIN BAŞKANIMIZ; MEHMET TURGUT BEY'E BİR SORUM VAR? KAYIKHANE MAHALLESİNDEN KUMLAYA KADAR KORDAN YAPACAKMIŞ İYİ BİR PROJE, AMA ONDAN ÖNCE ESKİ SAHİL YAPSALAR, LİMAN İLE KAYIKHANE ARASI YAĞMURLU VE RÜZGARLI HAVALARDA DENİZ TAŞIYOR HER TERAF SU VE PİSLİK İÇİNDE OLUYOR, SAHİL KULLANILAMIYOR. DAHA ÖNCE LİMAN İLE KAYIKHANE ARASINI KAYA VE TOPRAK DOLDURDULAR EN SON YAĞMURLU HAVADA DENİZ TOPRAKLARI ALDI GÖTÜRDÜ, HARCANAN PARALAR BOŞA GİTTİ.. DAHA ÖNCE KENDİ OTURDUĞUNUZ; YENİ SAHİL TAŞIYORDU O SAHİLİ DOLDUNUZ ARTIK TAŞMIYOR..? ESKİ SAHİLİ DOLDURMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ..???