19
Mayıs
2024
Pazar
GEMLİK - BURSA

Gemlik'in en büyük sorunu işsizlik

GEMLİK'İN EN BÜYÜK MESELESİ İŞSİZLİK

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt ile BUSEB Genel Müdürü Ali Yazıcıoğlu, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler’i ziyaret ederek, ilçenin en büyük meselesi olan işsizliği görüştü.

Daha önce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısına katıldığını ve kendisine yakınlık gösteren Oda Başkanı Kemal Akıt’ın nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Güler, özellikle serbest bölgede istenilen ve el emeği gerektiren 3 mesleki kursun belediye ile MESKA iş birliğinde açılacağını bildirdi.

Gemlik’teki işsizlik meselesinin göç sebebiyle Türkiye şartlarının üzerine çıktığını açıklayan Kemal Akıt, “Gemlik’te sanayi olduğu için derdimiz aynı, biz sizlerin aracılığıyla elimizden gelen her türlü katkıyı sağlayacağız. Sıkıntı yaratan işsizliğin aza indirilmesi için ziyarette bulunduk” dedi.

Serbest bölgede faaliyet gösteren firmalara Gemlik Belediyesi olarak eleman gönderdiklerini hatırlatan Güler, özellikle aranılan dikim üzerine sanayi makinelerinde istihdam edilebilecek kursların öncelikli olarak açılacağını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 16:46:03
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 12:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?