17
Mayıs
2024
Cuma
GEMLİK - BURSA

Gemlik'te hırsız kovalamacası

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde 5 sabıkalı hırsız, otomobilden çaldıkları teyple kaçarken yakalandı.

Gemlik polisinin sıkı tedbirleri sayesinde ilçeye giremeyen hırsızlar, akıl almaz yollar denemeye başladı.  Son günlerdeki hırsızlık vakalarına karşı ilçe girişinde kontroller yapan polis ekiplerini, yanlarında getirdikleri giyim eşyaları ve tezgahlarla kendilerini esnaf olarak tanıtmak suretiyle atlatan 5 hırsız, Gemlik merkezine girdikten sonra işe koyuldu.

Hamidiye Mahallesi Krom Sokağı üzerinde bulunan 77 AH 913 plakalı otomobilin teybini çalıp kaçmaya başlayan zanlılar, polisin takibi neticesinde yakalandı. Üzerlerinden spatula, jilet ve benzeri suç aleti çıkan ve birçok suçtan sabıkalı oldukları öğrenilen K.G. (17), Mustafa G. (24), Ercan P. (34), Savaş B. (24) ve Seldal A. (18) gözaltına alındı.

Şahısların ayrıca Yalova Çiftlikköy’de de bir yazlığı soydukları, buradan çaldıkları elektronik eşyaları daha önce otomobillerini tamir ettikleri bir kişinin dükkanına emanet bıraktıkları anlaşıldı. Söz konusu iş yerine yapılan baskında, çalıntı eşyalar ile hırsızlık suçunda kullanılan 34 SFN 24 plakalı otomobil ele geçirildi. Şüpheliler, diğer hırsızlık olayıyla alakalı Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

HURŞİT TOPAL BURSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 14:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?