18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEMLİK - BURSA

Güler'e fındıklı teşekkür

KARDEŞ ŞEHİR GİRESUN'DAN GÜLER'E FINDIKLI TEŞEKKÜR

Gemlik ile Giresun'un kardeş şehir olmasında büyük emeği olan Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler'i Giresunlular Derneği üyeleri unutmadı.

Giresun fındığı ile Başkan Güler'i makamında ziyaret eden Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Durmuş Uslu ve yönetim kurulu üyeleri, Güler'in yanı sıra belediye meclis üyelerine de sonsuz teşekkürlerini sunduklarını dile getirdiler. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler'e yapacağı her türlü çalışmada destek olacaklarını belirten Giresunlular, gündemdeki konularla alakalı Güler'le fikir alışverişinde bulundu.

Ak Parti Gemlik ilçe teşkilatını ziyaret eden Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak'ın, "Gemlik'e TOKİ'yi getiriyoruz" sözlerini ciddiye almadığını ifade eden Başkan Güler, "AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Tutan'ın üniversite ile ilgili Orhangazi'de yapmış olduğu açıklamaya benzeyebilir. Sayın Tutan da biraz üzerine gidilince, benim şahsi görüşüm demişti. Bu sayın Tunçak'ın da kişisel görüşü olabilir. Ama TOKİ'nin Gemlik'te bina yapması yerine güçlendirme çalışmalarına destek olmasını isterdik. Fay hatları üzerinde çok sayıda ev ve iş yeri var. Bunların çoğu da 99 depremi öncesi yapılmış binalar. Gemlik'in depremsel en büyük sorunu bina stokunun kötü olmasıdır. AK Parti bence TOKİ konusunda yerel yönetimin ve sivil inisiyatifin görüşünü almalıdır" dedi.

20 Ocak sonrasında Gemlik'in 6 noktasında 2009 yılı çalışmalarını ve 2010-2011 hedef programlarını slayt gösterisiyle tanıtacaklarını açıklayan Başkan Güler, bu uygulamayı Giresunlular Derneği'nde de yapabileceklerini kaydetti. Güler, bir soru üzerine modern çarşı inşaatının nisan ayında hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Giresunlular, Başkan Fatih Mehmet Güler'e Giresun fındığı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 11:31:01
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 17:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?