24
Mayıs
2024
Cuma
GEMLİK - BURSA

Müsteşardan destek sözü

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Gemlik'de Muammer Ağım Devlet Hastanesi bahçesine yapılan ve kaba inşaatı tamamlanan ek poliklinik binalarında incelemelerde bulundu. Aynı zamanda Sağlık Kuruluşlarına Hizmet Götürme Derneği Başkanı olan Belediye Başkanı Mehmet Turgut ve Başhekim Mehmet Küçükkeçe’den bilgi alan Müsteşar Necdet Ünüvar, uzman doktor açığının tamamlanacağını ve önemli branşlara doktor takviyesi yapacaklarını söyledi.

Ünüvar, birinci katı tamamlanan, ikinci ve üçüncü katları inşaat halinde olan ek poliklinik binasını beğendiğini dile getirdi. İnşaat için 300 bin YTL daha gerekli olduğunu bildiren Başhekim Mehmet Küçükkeçe, 17 olan poliklinik sayısının, ek poliklinik binasının tamamlanması halinde önce 22’ye, sonra da 28’e çıkarılacağını ve hastanenin yatak kapisisetisinin 100’den 130’a yükseleceğini bildirdi.

Başkan Mehmet Turgut da, görüntülü sistem olan laparaskopi cihazının dernek tarafından alındığını, 85 milyar liralık bu cihaz sayesinde hastanede kansız ameliyat döneminin başladığını hatırlattı.

İl Sağlık Müdürü Osman Ayyıldız ise, eski SSK Hastanesi’nin ise önümüzdeki günlerde kadın doğum ve çocuk hastanesi olarak hizmete gireceğini belirtti.
Müsteşar ve beraberindeki heyet, daha sonra acil servis ile mevcut poliklinikleri de gezdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 16:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?