18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEMLİK - BURSA

Sevgililer Günü'nde canına kıydı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde genç kız erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 4. kattan atlayarak hayatına son verdi. Genç kızın intihar nedenini araştırmak için polis soruşturma başlattı.

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan evlerinin dördüncü katındaki balkonundan atlayan İpek Gülcan Şanlı (20) kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sırasında yanında bulunan arkadaşının polise verdi ifadesinde, genç kızın 2 gündür Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim gören Anıl A. ile tartıştığı ve en son atlamadan yarım saat öncede tartışmanın devam ettiği belirtildi. Erkek arkadaşının telefonu kapatmasına sinirlenen İpek Gülcan Şanlı’nın, arkadaşının müdahalesine rağmen balkondan atladığı öğrenildi.

Çevredekilerin müdahelesi ve 112 ambulans aracılığıyla önce Gemlik SSK, ardından da devlet hastanesine kaldırılan İpek Gülcan Şanlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı’nın hastane de yaptığı incelemenin ardından genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 12:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülcan ipek şanlı IP: 88.227.244.xxx Tarih : 27.08.2008 18:16:40

adaşıma allahtan rahmet diliyorum yeri mekanı cennet olsun