19
Mayıs
2024
Pazar
GEMLİK - BURSA

Üniversite için en şanslı ilçe Gemlik

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN GEMLİK ÜNİVERSİTESİ'NE DESTEK

AK Parti milletvekilleri, Bursa'nın ikinci üniversitesinin Gemlik'e kurulmasına destek verdi.

AK Parti Gemlik ilçe teşkilatı danışma toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Bursa milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Ali Kul, Mehmet Ocakden, Mehmet Tuncak, Ali Koyuncu ve Canan Candemir Çelik, İl Başkanı Nagıp Vardar, İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı, ilçe başkanları, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum temsilleri ile çok sayıda partili katıldı. Divan Kurulu'nda İsmet Su, Hulusi Gandar, Öznur Yağcı ve Mukaddes Serim'in bulunduğu toplantıda milletvekilleri adına bir konuşma yapan Altan Karapaşaoğlu, Bursa'ya ikinci bir üniversitenin kurulmasının kararlaştırıldığını, bu yeni üniversitenin ilçelerde yer almasının düşünüldüğünü açıkladı.

Yeni üniversite için en şanslı ilçenin Gemlik olduğuna dikkat çeken Karapaşaoğlu, "Belediye başkanı, partilerin ilçe başkanları ve farklı görüşlerden önemli kişilerin yer aldığı üniversite komisyonu yakında Ankara'da temaslarda bulunacak. Biz de bu komisyonun üyelerini başbakanımız ile görüştüreceğiz" dedi.

Partinin gençlik kollarında görevli gençler de, "Gemlik üniversiteyi hak ediyor", "Biz AK gençlik olarak üniversite istiyoruz" şeklinde pankartlar açarak yeni üniversitenin Gemlik'te kurulmasına destek verdi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN GEMLİK ÜNİVERSİTESİ'NE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 12:21:02
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 14:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?