20
Mayıs
2024
Pazertesi
GEMLİK - BURSA

Yüzme keyfi ölümle noktalandı

YÜZME KEYFİ ÖLÜMLE NOKTALANDI

Bursa'nın Gemlik ilçesinde serinlemek için denize giren bir genç, boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen gencin yakınları sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Kumla oyun parkı alanında meydana geldi. Panayır Mahallesi'nde arkadaşları ile birlikte denize girmeye gelen ve pazarcılık yaptığı öğrenilen Erhan Bakırhan (25) serinlemek için denize girdi. Arkadaşları ile birlikte denize giren ve bir anda azgın sularda gözden kaybolan Bakırhan'ın cansız bedenini Bursa Valiliği Arama Kurtarma Birliği'ne bağlı dalgıçlar tarafından yaklaşık 20 dakikalık aramanın ardından denizden çıkartıldı. Gencin cesedini gören yakınları ve arkadaşları sinir krizleri geçirdi. Bakırhan'ın cesedi, olay yerinde savcılık incelemesinin ardından adli tıp kurumuna sevk edildi.

Öte yandan, 24 saat Gemlik Belediyesi'ne bağlı dalgıçlar tarafından kontrol altında tutulan ve denize serilen mantarlarla yüzme alanı tespit edilen Kumla'da boğulma olayının denize girilmesi yasak olan tabelanın yakınında olması, alınan tedbirlerin vatandaşlar tarafından dikkate alınmadığını bir kez daha ortaya çıkarttı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YÜZME KEYFİ ÖLÜMLE NOKTALANDI
YÜZME KEYFİ ÖLÜMLE NOKTALANDI
YÜZME KEYFİ ÖLÜMLE NOKTALANDI
YÜZME KEYFİ ÖLÜMLE NOKTALANDI
YÜZME KEYFİ ÖLÜMLE NOKTALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 17:12:04
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 00:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?