2
Haziran
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Ebru Gündeş coşturdu

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşu ve Siyah Altın Zeytin Festivali kapsamında sahne alan Ebru Gündeş, birbirinden güzel şarkılarıyla vatandaşları coşturdu. İskele Meydanı'nda düzenlenen konsere Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül, Garnizon Komutanı Özen Şenyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Turgut, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Aygün ile il genel, belediye meclisi üyeleri katıldı. Gemlik halkının da yoğun ilgi gösterdiği konsere, festival dolayısıyla ilçede bulunan Romanyalı heyet de katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve özel güvenlik şirketinin geniş güvenlik önlemi aldığı konser öncesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halk oyunları ve Romanya halk oyunları ekipleri birer gösteri yaparken, gün içinde düzenlenen yelken kulübü kurtuluş kupası yarışmasında dereceye girenlere kupaları verildi. Konserde Gündeş'in sahne alması ile birlikte kalabalığın coşkusu zirveye ulaştı.

Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Gündeş'e Kaymakam Baygül, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut ve Garnizon Komutanı Özen Şenyiğit tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Sevilen şarkılarını coşkulu kalabalık için seslendiren sanatçı, zaman zaman kalabalık içerisinden seçtiği hayranlarını sahneye davet ederek fotoğraf çektirdi. Konser gece geç saatlere kadar devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 14:27:41
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 16:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gemlik halk adına IP: 81.214.220.xxx Tarih : 13.09.2005 08:36:53
Sayın başkan sanatcı ve konser güzeldi, madalyanın öbür yüzü, gemlikte aylardır evlerde su akmıyor, ortalık köpeklerden ve işportacılardan geçilmiyor, bursa gemlik arası dolmuşlar ile ulaşım bir dert, şehir merkezine direk otobüsler yok.. konser değil hizmet bekliyoruz teşekkürler.. not:bir daha ki konserde yumurta ile poretesto edeceğiz..