18
Mayıs
2024
Cumartesi
İZNİK - BURSA

Ekonomi seçimini yaptı

Bursa’nın İznik İlçesi’nde 15 Mart’ta yapılan meslek komiteleri ve meclis üyelikleri seçimlerinin ardından, bugün 7 meslek komitesinde görev dağılımları yapılarak başkan ve yardımcıları belirlendi.

Mali Kuruluşlar ve Sigortalar Komitesi’nde Başkan Şener Dinç, Mustafa Hacıemin, İmalat Sanayii ve Kuyumculuk Komitesi’nde Başkan Hüseyin Zümrüt, yardımcısı Mustafa Bulut, Kereste ve Yapı Malzemeleri Komitesi’nde Başkan Recep Aydöndü, yardımcısı Musa Girgin, Tarım Aletleri-İlaçları Komitesi’nde başkan Ali Ası, yardımcısı Salih Tufan, Giyim ve Dayanıklı Tüketim Malları Komitesi’nde Başkan Ahmet Başbayram, yardımcısı Ersin Korkmaz, Nakliye ve Petrol Ürünleri Komitesi’nde Başkan Mehmet Çil, yardımcısı Hayrettin Hıştıroğlu, Gıda Maddeleri Komitesi’nde Başkan Sevda Sürük, yardımcısı İlhan Sarı oldu.

Komitelerde yapılan görev dağılımının ardından meclis başkanı ve iki yardımcısı seçildi. Gizli oylamada 14 kişiden oluşan meclisin başına Raif Küçükçakır getirilirken, başkan yardımcıları Ali Karaman ve Ahmet Bayram oldu. Yarın ise yönetim kurulu seçimleri yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2005 Cumartesi 22:49:11
Güncelleme :25 Mart 2005 Cuma 14:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?