25
Mayıs
2024
Cumartesi
İZNİK - BURSA

Köfteci Yusuf'ta yangın

KÖFTECİ YUSUF'TA ÜÇÜNCÜ YANGIN POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Bursa'da restoranlar zinciri bulunan Köfteci Yusuf'un İznik'teki şubesinde çıkan yangın, korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Yusuf Akkaş'a ait İstanbul ve Mudanya yolundaki restoranın ardından İznik'te de yangın çıkması akıllara soru işaretleri getirdi.

Edinilen bilgiye göre, İznik'te Atatürk Caddesi üzeri merkez restoranında yangın çıktı. Bacanın tutuşmasıyla başlayan yangın, itfaiyenin anında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Öğle saatlerinde çıkan yangın sırasında içeride bulunan çok sayıda müşteri tahliye edildi.

Üç katlı restoranda çıkan yangına ilk müdahale çalışanlarca ve iş yeri sahibi Yusuf Akkaş tarafından yapıldı. Dumandan etkilenen çalışanlara, İznik Devlet Hastanesi'nden gelen 112 Acil ambulansında oksijen verilerek ayran içirildi. Can kaybının olmadığı yangında büyük oranda mal kaybı yaşandı.

Kısa sürede tüm Türkiye'de isim yapmayı başaran ve vergi rekortmeni olan Köfteci Yusuf'a ait 3. restoranda yangın çıkması, akıllara soru işaretleri getirdi. Daha önce de Yalova ve Mudanya yolu üzerindeki şubelerinde yangın çıkan Yusuf Akkaş, bir kasıt olduğunu düşünmediğini söyledi.

KÖFTECİ YUSUF'TA ÜÇÜNCÜ YANGIN POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ
KÖFTECİ YUSUF'TA ÜÇÜNCÜ YANGIN POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 15:16:02
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 18:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MELEK IP: 81.214.28.xxx Tarih : 20.02.2010 09:12:45

DUYUMLARA GÖRE MAFYA YADA ÇEŞİTLİ RESTAURANTLAR BU YANGINLARI ÇIKARTIYORLARMIŞ.... YAZIK ÇALIŞAN İNSANA RAHAT VERİYORLAR BU MEMLEKETTE...