23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Motorsikleti bağlandı camları kırdı

Bursa'nın İznik İlçesi'nde, trafik ekiplerinin bağladığı motorunu geri almak isteyen bir genç, emniyet binasının camlarını kırdı.

Dün öğle saatlerinde İznik Emniyet Müdürlüğü'ne giderek bağlanan motosikletini almak isteyen Erol K. (24), trafik cezasını ödemediği gerekçesiyle geri çevrildi. Buna sinirlenen genç, emniyet binası yanında bulunan ziyaretçi odasının camlarını yumruk atarak yere indirdi.

Gözaltına alınan Erol K, kesilen eli dikilmek üzere devlet hastenesine götürüldü. Erol K'nin yaklaşık dört ay önce bir araca çarparak kaza geçirdiği ve ayağının kırıldığı öğrenildi. Koltuk değnekleri ile emniyete gelerek bağlı olan motosikletinin ısrarla kendisine verilmesini isteyen zanlının 200 YTL olan trafik cezasını ödemediği ortaya çıktı.

Sakatlığı sebebiyle çalışamayan ve maddi sıkıntı çeken gencin alkollü olduğu anlaşıldı. Tedavisinin ardından emniyete getirilen Küçükdemir, alkolün de etkisiyle alı konulduğu bölümde de saldırganlığına devam etti. Zanlı, ifadesinin ardından savcılığa sevkedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2005 Cumartesi 15:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?