27
Nisan
2024
Cumartesi
M.KEMALPAŞA - BURSA

Sedat Karan

Bursa’nın Mustafa Kemal Paşa Kaymakamı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Mustafa Kemal Keskin ile Sedat Karan Anadolu Lisesi’ni inşa ettirerek Milli Eğitim’e bağışlayan hayırsever iş adamı Sedat Karan’a, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından birer şükran plaketi verildi.

Çankaya Köşkü’ndeki merasimde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Demirel "Türk halkına ve devletine yapmış olduğunuz katkılar, kazandırdığınız eserler, kadirbilir milletimizce çağdaş Türkiye ülkesinin bir belgeseli ve gönül zenginliğinizin anıtı olarak daima yaşatılacak, saygıyla alınacıktır. Devlet başkanı olarak sizlere teşekkür ediyor, hizmetlerinizi bir şükran plaketi ile ödüllendiriyorum." diye konuştu.

Kaymakam Keskin ile hayırsever iş adamı Karan, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’den plaketlerini alıp ilçeye dönünce, Köylere Hizmet Götürme Birliği’ni ziyaret etti. Burada birlik yöneticileriyle hatıra fotoğraflı çektiren Kaymakam Keskin, "İlçemize bağlı 110 köyümüze çok değerli hizmetler götüren birliğimize destek ve emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar