22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERKEZ - BURSA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Central Hotel

Central Hotel, güneş, kum ve denize 30 km. çam, kekik ve çilek kokan kardelenlerle bezenmiş beyaz cennet Uludağ'a 36 km., Hareketli tarihi, içinde barındırdığı mimari eserleri, çinileri ve masmavi gölüyle İznik'e 90 km., Uluslararası Yenişehir Havalimanına 64 km. uzaklıkta ideal bir konumdadır.

Odalarımızda yüksek kalite, konfor, estetik ve huzur
tüm odalarımızda bağımsız kontrollü merkezi klima sistemi, dizüstü bilgisayarınızla internet bağlantısı, uluslararası direkt aramalı telefon, saç kurutma makinesi, uydu bağlantılı tv, minibar, çamaşır yıkama-kuru temizleme ve emanet kasa hizmetleri, 24 saat oda servisi ile yüksek standarttaki modern bir otelden beklediğiniz konforu, kaliteyi ve hizmeti bulacaksınız

Central Hotel'de özenle hazırlanmış restaurant ve bar, 10 -210 kişilik 4 değişik toplantı salonları, sunduğumuz uluslararası yüksek standartdaki hizmet ile otelimizde geçireceğiniz zamanı unutulmaz kılacaktır.


Biz özel günleriniz için hazırız. Eğitim toplantıları, seminerler, kokteyl ve ziyafetler için çeşitli seçenekli Salonlar, profesyonel kadro, teknik donanımı ile sizlere farklı mekanlar sunuyoruz.






Yemekli toplantılarınız için mutfağımızda Türk ve dünya tadları Özel tasarlanmış , yüksek hizmet kalitesiyle lezzet ve çeşitte farklı lığıyla tiryakilik yaratacak mimoza restaurant ve yasmin bar buluşma adresiniz olacak.

İlgili Kişi :
Adres1 : Ulubatlı Hasan Bulvarı, No: 55 Bursa
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 224 273 55 00
Faks :+90 224 273 52 70
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.