6
Mayıs
2024
Pazertesi
MERKEZ - BURSA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Gold Termal Hotel

Hotel Gold - 2 Termal , 21 oda - 57 yatak kapasiteli olup , odaları tek kişilik , çift kişilik ve aile odaları olarak dizayn edilmiştir.

Minimum ihtiyaçlarınız için tasarlanmış odalarımızda televizyon , direk hatlı telefon , minibar , elbise dolabı ve banyolarda saç kurutma makinası mevcuttur.

Otelimiz , tarihi dokunun muhafaza edildiği 4 kattan oluşur ve asansörlüdür.


Bulunduğumuz mevkiin kaplıca ve şifalı sular bölgesi olmasına binaen , otelimizin çeşmelerinden 24 saat termal su , yani şifa akıyor.

Çatı katında bulunan odalarımızda , tarihi çınarın kollarıyla adeta sarıp sarmaladığı balkonlardan Bursa manzarasını izleyebilir , ciğerlerinizi Uludağ'dan gelen tatlı bir esintiyle doldurabilirsiniz.

Odalarımızın tamamındaWireless ( Kablosuz internet ağı ) bulunmaktadır.

Otelimizin bütünü ve odaların temizliği hususunda gösterdiğimiz hassasiyet, günlük değişen havlu, çarşaf ve örtüler, misafirlerimizin ferah, sağlıklı ve temiz bir mekanda tatillerini geçirebilmeleri için önemli ve gereklidir.

Misafirlerimizin yanlarında getirdikleri özel ve/veya değerli eşyaları için emanet kasaları mevcuttur.

Gece ve gündüz, yani 24 saat odalara yiyecek - içecek servisi bulunmaktadır.

Fiyatlarımız; konaklama + kahvaltı olarak belirlenir. Bu sayede, gece doyumsuz bir uykunun ardından, sabah taze çay ve zengin açık büfe kahvaltımız ile gününüzün huzurlu ve mutlu başlamasını sağlayabilirsiniz.

Atalarımızın sert ve soğuk taşa hayat vererek kurduğu yapıları , hemen yanıbaşında yetiştirdiği bir çınar ile maddesel soğukluktan, manevi dinginliğe nasıl ulaştırdığını tarihi çınar altı bahçemizde, kahvaltı sonrası çay keyfi ile görebilir ve yaşayabilirsiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :1. Murat Cami Arkası 17 Çekirge - Bursa
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 224 232 19 64
Faks :+90 224 232 08 75
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.