22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERKEZ - BURSA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Gold

Hotelimiz Bursa merkezde bulunup, Bursa ilimizin meşhur bıçakçılar çarşısı,tahıl çarşısı,Kapalı Çarşı, Ulu cami, Yeşil cami, Kozahan, İpek çarşısı ve Tekstilciler çarşısı gibi iş ve seyahat amaçlı gezilerimizde merkezi bir noktada ve bu yerlere araç kullanmadan ziyaret edebileceğiniz bir mesafede bulunmaktadır. Hotelimiz 01.01.2004 tarihinde müşteri kabulüne başlamıştır.Yapmış olduğumuz son tadilatta Bursa'da ilk olmak üzere yapımız çelik konsrüksiyonlu olup binamızın tümüyle taşıma ve perdeleme sistemleri çelik olarak yapılmıştır.Binamızda güvenlik sistemleri binanın çelik yapısına uygun şekilde tasarlanmıştır.Yangın sensörleri, yangın santralleri, her katta yangın dolapları ve yangın merdiveni ile desteklenmiştir.Konuklarımızın mal güvenliği için hotelimiz kat koridorları, merdiven koridorları ve otopark içinde komple kamera sistemleri mevcuttur. Hotelimiz mevcut 30 oda, 80 yatak kapasitesine sahiptir.Odalarımızda klima, minibar, tv, saç kurutma makinası, güvenlik kasaları sizin rahatınıza uygun son mimari güzelliği ile ve Bursa'nın tekstil zenginliğinden faydalanarak dekore edilmiştir.Hotelimizin çatı Restorantı'nda Türk mutfağının tüm yemeklerini bulma imkanına sahipsiniz.Çatı Restaurantı'mızda afiyetle yemeğinizi yerken aynı zamanda Bursa'nın eşsiz dağ manzarasını ve tarihi yerlerini keyifle izleme ayrıcalığına sahip olacaksınız.Bu ayrıcalık yemeğinize ayrı bir tat katacaktır. Hotelimizde yapacağınız iş seyahatlerinde rahat çalışmanız için odalarımızda çalışma masalarınız ve internet bağlantınız mevcut bulunmaktadır.Bayi toplantıları ve eğitim seminerleriniz için toplantı salonumuz ve seminer salonumuz 70 kişilik kapasitesi ile hizmetinizdedir.Salonumuzda slayt gösterileriniz ve tepegöz gibi tüm araç gereçler hizmetinize sunulmaktadır. Hotelimize gelen müşterilerinizi ağırlayabileceğiniz vitamin barımız hizmetinizde bulunmaktadır.Keyifle kahvelerinizi yudumlarken tv ve sinema keyfinizi plazma tv ile renklendirme şansınıza sahipsiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :İnönü Cad. No : 77 Bursa
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 224 224 49 24
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.