22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERKEZ - BURSA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Büyük Yıldız Hotel

Uludağ eteklerinde bütün Bursa Ovasına hakim bir konumda bulunan otelimiz kuruluş tarihinden itibaren müşteri odaklı hizmet anlayışı ile konuklarına evlerindeki rahat ve huzuru yaşatmayı amaçlamıştır.

Türkiye’nin en büyük kayak merkezi Uludağ’a 25 km , Marmara Denizi'ne 20 km , Yenişehir Havaalanına 70 km uzaklıkta bulunan tesisimiz konaklama haricinde restaurantları , barları, toplantı salonları ve catering service ile hizmetinizdedir.

Otelimiz 10’u suit, 65'i standart olmak üzere ova ve dağ manzaralı 75 oda 160 yatak ile yıl boyunca hizmet vermektedir. Odalarımızın tümünde air condition , tv, video, wireless internet, mini bar, balkon, banyo, küvet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.Misafirlerimiz günün 24 saati oda servisinden de faydalanabilirler. 

AKTİVİTELER

Sauna + Masaj
Oyun Salonu
TV Salonu
Kişiye özel çalışma ofisi (Fax, Bilgisayar, İnternet, Yazıcı)
Diğer Aktiviteler

İlgili Kişi :
Adres1 :Uludağ Yolu No: 16 Çekirge / Bursa
Adres2 :
Posta Kodu :16100
Telefon :+90 (224) 239 69 90
Faks :+90 (224) 239 69 99
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.