2
Haziran
2024
Pazar
SİYASET

AKP'li Çelik muhtarları dinledi

AKP Grup Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tunçak'la birlikte geldiği Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde muhtarların sorunlarını dinledi.

Karadenizliler Derneği'ndeki toplantıda, Mudanya'nın 2005 yılı yatırımları ve 2006 yılında yapılacak hizmetler değerlendirilirken, köy muhtarlarının dilek ve şikayetleri de ele alındı.

Dereköy, Çınarlı, Bademli'nin kanalizasyon meselesinin derhal halledilmesi için Buski'ye talimat veren AKP Grup Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Faruk Çelik, yıllardır ikinci sınıf yol olmasından dolayı yapılmayan Dereköy-Ülküköy arasındaki 2 kilometrelik yolun asfaltı ile K. Yenice sulama göletinden faydalanılması için çalışma başlatılmasını istedi.

Elektrik ve telefonla ilgili isteklerin de yerine getirilmesi talimatını veren Çelik, ilçenin önemli eksikliklerinden olan hastanenin yapılması için derhal çalışmalara başlanacağını, lise ve ilköğretim okullarındaki eksiklerin giderilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'nı devreye sokacağını söyledi.

Tekel binasının Maliye Bakanlığı'ndan Uludağ Üniversitesi'ne devriyle ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydeden Çelik, kapalı spor salonunun 2006 yılında tamamlanacağını kaydetti. Çelik, "Köylerimizin büyük şehir sınırlarına girmesinden dolayı bazı sıkıntılar yaşanacaktır.

Ancak bunlar aşıldıktan sonra rahatlığını hep beraber göreceğiz. Bizler hizmet için varız. Seçim kaygısı, popülizim yapmadan söylediklerimizi yerine getirmek bizim görevimiz. Sizlerden verilen sözlerin takipçisi olmanızı istiyorum. Sözler yerine getirilmediği takdirde, lütfen bize ulaşın" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 17:20:37
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 10:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GEMLİKLİ IP: 81.214.220.xxx Tarih : 16.09.2005 13:17:06
SN.FARUK ÇELİK, GEMLİK HALKININ DA SORUNLARINI DİNLEDİ AMA HERHANGİ BİR ÇÖZÜM YOK.. -AYLARDIR GEMLİK MERKEZİNDE EVLERDE SULAR AKMIYOR.. -GEMLİK İLE BURSA MERKEZ ARASI DİREK OTOBÜSLER YOK MİNÜBÜSLER DE PAHALIYA AKTARMA YAPARAK BURSA ŞEHİR MERKEZİNE GİDEBİLİYORUZ, BAZEN DOLMUŞ BULAMIYORUZ, TEKELCİ DOLMUŞLARIN KEYFİ DAVRANIŞLARI İLE MUHATTAP OLUYORUZ.. -HER TARAF İŞPORTACI VE SOKAK KÖPEKLERİ.. -KUZU KUZU SORUNLARI DİNLİYORLAR AMA HİZMET YOK.. -SEÇİMLERDE OY İSTERSİNİZ. HALK GEMLİKTE HERYERDE, KAHVEDE,DOLMUŞLARDA BU KONULARI KONUŞUYOR. BİLGİNİZ OLSUN.