18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Marmara Birlik'te seçim heyecanı

Mudanya Marmara Birlik Zeytin Satış ve Tarım Kooperatifi'nin 17 Eylül'de yapılacak olağan genel kurulunda AKP ve DYP ortak aday gösterdi.

AKP ve DYP'nin desteklediği Esence Muhtarı Ali Belci, Montania Otel'de düzenlenen toplantıyla adaylığını açıkladı. Daha önce eski CHP Mudanya İlçe Başkanı Şenol Seven ve şimdiki yönetim olarak Osman Doğru seçim için adaylıklarını açıklarken, üçüncü aday olan Ali Belci ve yönetim kurulunun listesini AKP İl Genel Meclis Üyesi Kadir Kahraman tanıttı.

Yapılan ortak açıklamada, "Sivil toplum örgütleri, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bölgemiz kooperatiflerinin en büyüğü ve önemlisi olan Marmara Birlik Mudanya Kooperatifi'nin bugün durumunun mevcut yönetimle iyiye gitmediğini görerek ve hissederek, müdahil olmayı kendimize vazife addettik.

Demokrasimizin gereği bu vazifelendirme seçimle olacağı için, seçimde üyelerimizin menfaatlerini korumak ve hizmette bulunmak üzere yönetime aday olduk. Bizler kendimizi tanıtmak değil, duyurmak maksadıyla huzurlarınızdayız.

Aday olan arkadaşlarımızın her biri kendi iştigal alanlarında başarılı kişilerdir ve hiçbirinin makama ve mevkie ihtiyaçları yoktur. Bu ekip, birlik ortaklarımızın haklarını yemeden, yedirtmeden korumak, kollamak ilkesiyle yola çıkarken, çevresinde gördüğünüz gibi her kesimden destek alarak yola çıkmıştır.

Bu ekibin arkasında yer alan başta AKP ve DYP ilçe teşkilatları, bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Marmara Birlik ortakları ve dostlara teşekkürü bir borç biliriz" denildi. AKP ve DYP'nin ortak listesinde Ali Belci, Ali Sevgi, Ekrem Gökçedağ, Reşat Aktaş ve Mehmet Kaldırım yönetim kurulunda yer alırken, denetim kurulunda Hasan Er ve Mustafa Nilüfer bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 17:18:53
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 10:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?