24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Mudanya yollarına makyaj

Mudanya'da, 2000 yılından beri devam eden altyapı çalışmalarının sona ermesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle köstebek yuvasına dönen yollar asfaltlanmaya başlandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İdris Uysal'ın da katıldığı törende konuşan Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar, "Uzun zamandır altyapı çalışmalardan dolayı halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Ancak bu bölgenin alt yapısını tamamen bitirildikten sonra asfalta başlamamız gerekiyordu" dedi.

Demirhisar, Güzelyalı kavşağından Arnavutköy'e kadar olan yolun Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu söyleyerek, Uysal'dan bu güzergahın asfalt yapılmasını istedi. Mustafa Kemal Paşa Caddesi ve Zeytinlik Caddesi'nin 600 metrelik kısmının asfaltının 60 milyar liraya mal olacağını ve bin ton malze döküleceğini bildiren Uysal, "Yeni kanun gereği büyükşehir sınırları içine giren Mudanya'mızda altyapı ve diğer alanlarda hizmetlerimiz artarak devam edecek" diye konuştu. Uysal ve Demirhisar daha sonra asfalt makinesini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2005 Cuma 15:55:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?