2
Mayıs
2024
Perşembe
ORHANELİ - BURSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Uludağ Üniversitesi Orheli Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Orhaneli İlçesinde, üniversitemize bağlı Meslek Yüksekokulu çalışmaları 90'lı yıllarda başlamış olmasına rağmen 2547 sayılı kanunun 2880 sayılı kanunda değişik 7/d-2 maddesi gereğince 05.07.2002 tarihinde kurulmuş olup, iş dünyasını nitelikli ara insan gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında Orhaneli Belediyesince tahsis edilen binada eğitim-öğretime başlamıştır. İlk aşamada Bitkisel Üretim ve Muhasebe Programına öğrenci alınmıştır. 2006-2007 Eğitim-Öğretim döneminde Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programına öğrenci almasıyla, program sayısı üçe çıkmıştır.

Öğretim elemanı ihtiyacı özellikle Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyelerince desteklenen meslek yüksekokulu uygulamaları eğitim, üniversitemiz laboratuar, uygulamalı alanlar ise Bursa'da bulunan sanayi kuruluşlarından sağlanmaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :İsmet Paşa Osman Uğur Cad. No:2 K:2
Adres2 :Orhaneli / BURSA
Posta Kodu :
Telefon :(0224) 817 3014 /15
Faks :(0224) 817 30 31
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.