26
Mayıs
2024
Pazar
ORHANELİ - BURSA

AKP ilçe divan toplantısı yapıldı

ORHANELİ'NDE AK PARTİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI

AK Parti'nin 4 dağ ilçesindeki divan toplantısı Orhaneli’nde yapıldı.

Kömür işletmelerinin sosyal tesislerinde yapılan divan toplantısına Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, 4 dağ ilçesinin belediye başkanları, ilçe teşkilatları, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. İlçeler arası birlik ve beraberliğin artırılmasının önemine işaret edilen toplantıda, dağ ilçelerinde bugüne kadar yapılan hizmetler ve bundan sonra yapılacak işler konuşuldu.

İl Başkanı Vardar, “Ak Parti'nin diğer partilerden farkı, vaat edilen her sözün yerine getirilmesidir. Vatandaşlarımızın her meselesine çözüm bulmak için çalışıyoruz. Bizim için Büyükorhan, Harmancık, Orhaneli ve Keles çok önemli. Büyükşehir, Osmangazi ve Yıldırım ve dağ ilçelerinin belediye başkanlarıyla toplantı yapıp, yöreye daha güzel nasıl hizmet edebileceğimizi görüşeceğiz. Biz, ne yaptığımızı, nasıl yapacağımızı, neler yapılması gerektiğini biliyoruz” dedi.

Milletvekili Koyuncu ise, “Salı günleri grup toplantılarını izliyorsunuzdur. CHP, MHP'ye göre Türkiye bitmiş. Onların söylediklerine göre, kapat dükkanı git. Biz bu ülkede, gerek sağlık ve eğitimde, gerekse dış ve iç politikada, her alanda birçok hizmet yaptık. Başbakanımızın dediği gibi, gözleri var görmezler, diller var söylemezler, kulakları var işitmezler. Maalesef bizim muhalefetimiz böyle. Biz hizmet yürüyüşüne devam edeceğiz“ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:23:00
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 16:53:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?