18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORHANELİ - BURSA

Balık tutmaya gitti kayboldu

BARAJA BALIK TUTMAYA GİTTİ, SERİNLEMEK İÇİN GİRDİ KAYBOLDU

Bursa'da Çınarcık Barajı'na 3 arkadaşıyla balık tutmaya giden ve serinlemek için suya atlayan 33 yaşındaki Levent Bilgi kayboldu. Genç adamı bulmak için sivil savunmanın balık adamları 2 gündür barajda arama kurtarma çalışması yapıyor.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Bursa'dan Çınarcık Barajı'nın Nalınlar Orman Deposu'na yakın olan bölümünde balık tutmaya gelen 4 arkadaştan biri olan Levent Bilgi (33) havanın da sıcak olması sebebiyle serinlemek için suya girdi. Levent Bilgi'den haber alamayan arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sivil savunma dalgıç ekipleri şahsı bulmak için arama çalışması başlattı.

Dün sonuç alınmaması üzerine, bugün sivil savunmaya AKUT ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire aşkanlığı'nın balık adamları da katıldı.

Orhaneli Kaymakamı Ahmet Atılkan, "4 vatandaşımız balık tutmak için gelmişler. Bunlardan Levent Bilgin serinlemek için suya giriyor. Yüzme bilen Bilgin'in suda gücü kalmadığı için boğulduğu düşünülüyor. Dün akşam 19:30'a kadar arama çalışmaları devam etti. Bugün arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Zemin oldukça kötü" dedi.

Jandarma olayla ilgili tahkikat başlatırken, şahısla beraber baraja gelen 3 kişinin ifadelerine başvuruldu.

BARAJA BALIK TUTMAYA GİTTİ, SERİNLEMEK İÇİN GİRDİ KAYBOLDU
BARAJA BALIK TUTMAYA GİTTİ, SERİNLEMEK İÇİN GİRDİ KAYBOLDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 14:05:03
Güncelleme :25 Temmuz 2010 Pazar 15:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?