25
Mayıs
2024
Cumartesi
ORHANELİ - BURSA

Köy çocuklarına polis şefkati

KÖY ÇOCUKLARINA POLİS ŞEFKATİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi personeli, kardeş okul ilan ettikleri Sırıl Köyü İlköğretim Okulu'na yardım yaptı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeli, Orhaneli ilçesine bağlı Sırıl köyünde ilköğretim 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet dağıtırken, okulun ihtiyaçlarını da karşıladı. Miniklerin bir yıllık kırtasiye ihtiyacı bulunan çantalar 16 öğrenciye teslim edildi. Polisler arasında toparlanan paralarla alınan malzemeler, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Fahri Yıldız ve polis memurları tarafından okul idarecilerine teslim edildi.

Yıldız, "Bu, 3 yıl evvel başlatmış olduğumuz kardeş okul projemizin devamı. Buradaki eğitim şartlarının zorluğunu biliyoruz. Çam sakızı çoban armağanı kabilinden, dağ yöresindeki öğrencilere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kadın polisler, giyim ve kırtasiye paketlerini dağıttıktan sonra, öğrencilere ve okul bahçesinde toplanan köy çocuklarına şeker ve çikolata ikram etti.

KÖY ÇOCUKLARINA POLİS ŞEFKATİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 12:10:04
Güncelleme :12 Ekim 2010 Salı 17:26:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin yuce IP: 78.177.95.xxx Tarih : 13.10.2010 04:22:47

mrb bu yapılan yardımlar ıcın cevık kuvvete tesekkur ederım daha guzel baska etkınlıkler ve yardımlar beklerız bende bır emnıyet mensubu memurun  ogluyum ve gururlandım cok tesekkur ederım saygılarımla .huseyın yuce daglı.oto elektrık.