17
Haziran
2024
Pazertesi
EMLAK-KONUT

'Alınan paralar hizmet olarak kullanılacak'

Bursa'nın Orhangazi Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, emlak birim değerleri ile ilgili açıklama yaparak, alınan paraların hizmet olarak kullanılacağını söyledi.

Başkan Korkusuz, açıklamasında, "Biz emlak birim değerleri ile ilgili olarak verdiğimiz sözü tuttuk. Şimdiye kadar hep artan emlak birim değerlerine karşılık sesini çıkaramayan kişilerin, yapılan yüzde 60'lara varan indirime rağmen şimdilerde konuşmasına bir anlam veremedik.

Bu konuda Ticaret ve Sanayi Odası dava açarak kanuni yollardan hakkını aradı. Ancak o dava reddedildi. Bu konu kapandı. Isıtıp ısıtıp gündeme getirmenin anlamı yok" dedi.

Korkusuz, son günlerde bazı sanayicilere gönderilen cezalarla ilgili yapılan yorumlar hakkında da, "Kanunları görmezden gelerek birilerinin konuşması kimseyi haklı çıkarmaz. Kanuna karşı çıkılamaz. Kanun hükmü gayet net. 2002 yılından beri bu konu şimdi tamamlanacaktır.

Biz sanayicinin her zaman yanındayız, bundan sonra da olacağız. Buradan tahsil edilecek para da yine Orhangazi'ye hizmet olarak kullanılacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2005 Cumartesi 14:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?