19
Mayıs
2024
Pazar
YENİŞEHİR - BURSA
Belediye Sayfaları

Minik trafikçiler iş başında

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, Emniyeti Trafik Tescil Büro Amirliği, okul önlerinde okul geçidi görevlisi öğrencilere yaka kartlarını ve sertifikalarını verdi.
 
Yenişehir Emniyet Müdürü Levent Ulukan, okul geçidi görevlisi öğrencilerin ceza kesme yetkisi olduğunu söyledi. Ulukan, “Yenişehir’de ana yola yakın olan ilçe merkezindeki Aydoğdubey İlköğretim Okulu, Akçeşme İlköğretim Okulu ve Sünnetçioğlu İlköğretim okulu ile İnegöl yolunun geçtiği Söylemiş Köyü İlköğretim Okulu’ndan toplam 31 öğrenci ve 4 öğretmenimiz bizim temsilcilerimiz oldular. Bu öğrencilerimiz okulların dağıldığı saatlerde bizim verdiğimiz yaka kartları ile yol güvenliğini alarak öğrenci arkadaşlarını güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçirecekler. Bu öğrencilerimiz kurallara uymayan sürücülerin plakaları ile ilgili tutanak tutup biz de plakaya cezasını keseceğiz. Bu yüzden sürücüler öğrencileri görüp ciddiye almamazlık yapmasınlar. Biz bugün öğrencilerimize yaka kartlarını ve sertifikalarını verdik. Bu öğrencilerimizin trafik elbiselerini de okul aile birliklerimiz alacak ve tam bir trafik görevlisi gibi çalışacaklar. Bu konuda vatandaşlarımızdan hassas olmalarını bekliyoruz. Bu öğrencilerimize yardımcı olsunlar ve kurallara uysunlar. Aksi takdirde plakalarına gerekli cezalar gelecektir” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2006 Cuma 17:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yiğit durak IP: 88.241.31.xxx Tarih : 19.01.2007 19:42:43
bu sistemmm bütün okullardaa öğrencileri bl inçlendirmede süper bir uygulama mademki boyle bişi yaptınız denetleyin inşallah ÇOK İYİ BİR UYGULAMA