30
Mayıs
2024
Perşembe
YENİŞEHİR - BURSA
Belediye Sayfaları

Muğla'dan puanla döndüler

Aroma 3. Voleybol Ligi'nde mücadele eden ve 9 puanla lider durumda bulunan Yenişehir Belediyespor Voleybol Takımı, hafta sonu 6 puanı bulunan ve grup 3'üncüsü olan Muğlaspor ile deplasmanda karşılaştı.

Muğla Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta temsilcimiz rakibi Muğlaspor'u 3-0 yenmeyi başardı. Baştan sona üstün oynayan temsilcimiz bu galibiyetle liderliğini devam ettirdi.

Temsilcimiz Yenişehir Belediyespor Muğlaspor karşısında biraz zorlansa da ilk seti 25-21 kazandı. Temsilcimiz Yenişehir Belediyespor ikinci ve üçüncü setlerde daha üstün bir oyun çıkardı. İkinci ve üçüncü settte çok zorlanmayan temsilcimiz bu setleri 25-16 ve 25-18 kazanarak mutlak galibiyet için gittiği Muğla'dan galibiyet ile dönmenin sevincini yaşadı.

Bu galibiyetin ardından 4'te 4 yapan Yenişehir Belediyespor Voleybol takımı puanını 12'ye çıkartırken, grubun en iddialı takımı olduğunu da kanıtlamış oldu.

Belirledikleri hedeflere adım-adım ilerlediklerini söyleyen Yenişehir Belediyespor Başkanı Hakan Ceylan, 'Galibiyet ile gittiğimiz Muğla deplasmanından 3 puan ile döndük. Son derece mutluyuz. Belirlediğimiz hedeflere her geçen gün biraz daha ilerliyoruz. 2. lige çıkmak için daha çok mücadele etmemiz gerektiğini de biliyoruz. Ama, teknik heyet ve oyuncularımızın bu inancı taşıdığını da çok iyi biliyorum. Galibiyeti tüm Yenişehir halkına armağan ediyoruz' dedi.

Temsilcimiz hafta sonu grup sonuncusu Fethiye Belediyespor ile 23 Kasım pazar günü saat 13.00'te Yenişehir'de karşılaşacak.

Tayfun Sırman / Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 13:12:34
Güncelleme :20 Kasım 2008 Perşembe 15:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?