24
Mayıs
2024
Cuma
YENİŞEHİR - BURSA
Belediye Sayfaları

Muhteşem şampiyonluk gecesi

YENİŞEHİR'DE MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ

Yenişehir Bursasporlu Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk kutlamasından sanatçı Tuğba Ekinci yeşil-beyaz formayla sahne alırken, Ertuğrul Sağlam'a plaket verildi.

Yenişehir İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen törene, Yenişehir Kaymakamı Azmi Çelik, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kaptan Ömer Erdoğan, futbolculardan Kirita, Eren Albayrak ve Turgay Bahadır'ın yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı. Gecede Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a ve futbolculara plaket verildi. Havai fişek gösterisi ilgiyle izlendi. Sanatçı Tuğba Ekinci büyük bir coşku ile sahneye çıktı. Ekinci, şarkılarını Bursaspor ve Bursaspor'a gönül vermiş taraftarlar için söylediği ifade etti. Ünlü sanatçı Bursaspor forması giyerek şarkılarını söyledi.

Gecede konuşan Ertuğrul Sağlam, "Elde ettiğimiz başarının en büyük mimarlarından birisi de muhteşem taraftarımızdır. Ben hepinize yürek dolusu teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarımızın tesadüf olmadığını Şampiyonlar Ligi maçlarında göstereceğiz. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu gece içinde emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Yenişehir Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Orhan Torun Ertuğrul Sağlam'a plaket verirken, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil'de ipek kozasından yapılmış timsah figürü hediye etti.

YENİŞEHİR'DE MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ
YENİŞEHİR'DE MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ
YENİŞEHİR'DE MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ
YENİŞEHİR'DE MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 16:17:01
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 17:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?