18
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİŞEHİR - BURSA
Belediye Sayfaları

Yenişehir DYP'nin adayı eski ANAP'lı Kaya

 Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde son seçimlerde Anavatan Partisi'nden belediye başkanı seçilen, ancak vergi suçu yüzünden hapse girince başkanlığı sona eren Mehmet Kaya, Doğru Yol Partisi'nden aday oldu.
Mehmet Kaya, bu seçimlerde işlerinin yoğunluğu sebebiyle aday olmayı düşünmediğini, ancak Yenişehir halkının kendisine baskı yapması üzerine DYP'nin teklifini kabul ettiğini belirterek, "1999 seçimlerinde dağıttığımız bir taahhütnamemiz vardı. Bunların yüzde 79'unu gerçekleştirmiştik ve başımıza gelen talihsiz olay sebebiyle belediye başkanlığımız sona ermişti. Şimdi resmi bir sıkıntımız yok ve yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak için tekrar aday olduk. İlçe halkımız tekrar teveccüh gösterirse, yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız" dedi.
2004 seçimlerinin AKP, DYP ve CHP arasında geçeceğini ifade eden Kaya, "28 Mart'ta önceki seçimden daha fazla oy olmamız gerekiyor. Önceki seçimde 3 bin 100 oyla belediyeyi almıştık. Ancak bu seçimde 4 bin oyu geçmemiz gerekiyor. Bunun için çok çalışmalıyız" diye konuştu.
NİHAT BIÇAK - BURSA (İHA)
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2004 Salı 19:34:21
Güncelleme :28 Nisan 2004 Çarşamba 15:47:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?