18
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİŞEHİR - BURSA
Belediye Sayfaları

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi, yeni kurslar açacak

Kaymakam Yavuz, bugüne kadar merkezin çok yaralı çalışmalara imza attığını belirterek, "Ancak bu yıl değişik kurslar açmak istiyoruz. Geçen sene açtığımız diksiyon kursumuz Bursa’da ses getirdi. Bu yıl da böylesi değişik kurslar açmak istiyoruz. Çünkü Halk Eğitim’in açtığı kurslarda sınır yoktur. İstenen her kursu şartların müsait olması durumunda açabiliriz" dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aşir Ovalı da, geçen yıl Yenişehir merkezi ve köylerinde toplam 1115 vatandaşa çeşitli kurslar verdiklerini bildirdi.

Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ise, Yenişehir’in tarıma dayalı bir ekonomisi olduğunu belirterek, "Tarımın daha modern bir şekilde yapılabilmesi için kurslara ağırlık vermeliyiz. Yenişehir’de tarımla ilgili yaptığımız toplantılara çiftçimiz katılmıyor. O halde biz onların ayağına gidelim" diye konuştu.

Belediye personeline yönelik hizmet kalitesini artırmak için İngilizce ve bilgisayar kursu açmak istediklerini anlatan Cingil, bunun için Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapacaklarını söyledi.

iha-yenişehir
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2004 Perşembe 13:58:57
Güncelleme :16 Eylül 2004 Perşembe 14:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?